האוכל

מטבח אינדיגו

בניצוחו של השף רונן עזר, הוא קייטרינג המצטיין בבחירה קפדנית של חומרי גלם טריים ותפריט משתנה בהתאם לעונות השנה. המוטו שלנו הוא שילוב בין המטבח המקומי לטרנדים ואופנות קולינאריות מהעולם. הרעננות והשילוב בין מטבח מודרני ומטבח ישראלי שורשי הם המאפיינים את המטבח של רונן עזר השף של קייטרינג אינדיגו. רונן, שהתחיל את דרכו הקולינארית בהתמחות במסעדות מעוטרות בבורגון שבצרפת , המשיך כשף של מסעדת שיטים וכבעל חברת קייטרינג פרטית המתמחה באירועי גורמה קטנים.

העדכנות והמגוון הרחב של המטבחים והמנות בתפריט מאפשרים לכל לקוח לתפור את החוויה הקולינארית  המתאימה לטעמו ולטעם אורחיו.

חופה מול הים

כל מילה מיותרת. נשמח להזמין אתכם לפגישת היכרות אישית.
שינוי גודל גופנים